Restauratie

Citroën Konijnendijk is een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Wij behoren tot de weinigen, die voor een restauratie van uw waardevolle, klassieke auto zullen kunnen verzorgen. Door ons vakmanschap wordt uw trotse bezit weer in haar originele staat hersteld en zelfs beter dan dat.

De bedrijfsformule van Citroën Konijnendijk is:

  • Professionaliteit
  • Vakmanschap
  • Technische kennis en ervaring
  • Hoge kwaliteitsnorm

De kunst is om een restauratie te doen zonder dat het financieel uit de hand loopt. Daarom overleggen we altijd U over de te verrichten werkzaamheden, dus eigenlijk doen wij samen met U de restauratie. U brengt de auto en uw wensen in en wij de kennis en het vakmanschap.

Een kant en klare offerte maken is bij de restauratie van een klassieker moeilijk. Natuurlijk valt er wel grof in te schatten hoeveel werk er in een restauratie gaan, maar het werkelijke kostenoverzicht komt pas aan het licht als wij uw klassieker ontmantelten. Wij werken daarom tegen een vast en voordelig uurtarief.
Maar u kunt er van uit gaan dat de gewerkte uren ook écht gewerkte uren zijn!

Bij een restauratie aan het chassis wordt gewerkt conform Citroën-normen en specificaties. Bij het plaatwerk kunt u kiezen voor het restaureren van de stalen onderdelen of deze te vervangen voor polyester delen. Als laatste worden de gerestaureerde delen cq. de gehele auto voorzien van de nodige roestpreventie coatings. Technische onderdelen van uw auto kunnen worden gereviseerd dan wel vernieuwd. Uiteraard geven wij garantie op alle werkzaamheden.

Citroën Konijnendijk bewust heeft gekozen voor een bedrijf met weinig personeel, want alleen dan kunnen wij onze bedrijfsformule waar maken en kan U erop vertrouwen dat uw klassieker bij ons in goede handen is. Alle werkzaamheden worden dan ook door Jan Konijnendijk en zijn team zelf uitgevoerd, inclusief het spuitwerk aan chassis en plaatwerk als het vervangen van interieurs.
Onze manier van restaureren is dat de auto tot op de laatste schroef uit elkaar wordt gehaald, zodat zelfs het kleinste onderdeel onze volledige aandacht krijgt. Het eindresultaat is een superstrakke DS of andere klassieker die strakker en mooier is dan dat deze destijds de fabriek heeft verlaten.


Konijnendijk
Klassieke Automobielen
Warmoeziersweg 19
2661 EH Bergschenhoek
IBAN: NL20 INGB 0006 8669 69
Tel: 010-2182253
Mobiel : 06-15152902
KvK: 24343053

Facebook-Icon geopend maandag tot en met vrijdag
van 08:00 uur tot 17:00 uur
zaterdag van 9:00 uur tot 15:00 uur

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.