Skip to main content

Onderhoud

partnergarage.jpg

Behalve voor restauratiewerk kunt u bij Citroën Konijnendijk natuurlijk ook terecht voor al het kleine en grote onderhoud. Voor regulier onderhoud en de APK keuring voor uw Citroën ID/DS wordt het steeds verstandiger om dit bij een specialistisch bedrijf uit te laten voeren.

In moderne garages is veelal de kennis van de oudere auto-techniek niet meer aanwezig. Kennis die wij door vele jaren ervaring in de Citroën klassiekerwereld wel hebben. We kennen de Citoën ID/DS van binnen en van buiten. Citroën Konijnendijk heeft zich specifiek op de Citroën ID/ DS/ DS Cabriolet gericht, maar u kunt ook met andere automerken en - typen bij ons terecht.
En in ons bedrijf blijft het niet bij repareren alleen. Wij zien graag dat onze klanten veel plezier in hun hobby moeten kunnen blijven houden.
Met een (Citroën) klassieker moet je kunnen rijden en niet stilstaan. Dus vinden wij het belangrijk dat onze klanten goede adviezen krijgen over het onderhoud aan hun auto. Wij vertellen waarom een onderdeel vervangen moet worden of wat wellicht de oorzaak van een probleem geweest is, zodat u volgend jaar niet weer bij ons voor de deur hoeft te staan met hetzelfde probleem.
Citroën Konijnendijk staat voor kwaliteit en staat open voor al uw wensen. Alle reparaties worden in overleg met u uitgevoerd.

Mocht u geïnteresseerd zijn ons bedrijf te leren kennen, neemt u dan rustig kontakt met ons op of komt u eens langs bij ons in Bergschenhoek
 
Tot Ziens!
  • Hits: 4610