Skip to main content

Complete plaatwerkrestauratie Dsuper


Deze DSuper5 werd bij ons gebracht voor een totaalrestauratie van het plaatwerk. Bijna alle plaatwerk was ernstig aangetast door roest en zo goed als alle plaatwerk behoefde restauratie. De wagen is gestript en waar nodig zijn nieuwe deurbakken in gelast, regengoten, schelpen of zelfs heel ander plaatwerk gebruikt omdat sommige delen niet meer te redden waren. Zoals de voorschermen; die werden vervangen door polyesther exemplaren.
Hierna is alle plaatwerk strakgemaakt, op de auto gepast en na goedkeuring gespoten in de kleuren die de klant graag wilde. De DSuper5 was "Brun Scarabée" maar moest de "Prins Bernhard kleuren" krijgen : AC 545 ( Vert Amazonie) en het dak AC100 ( Vert Argenté) : een prachtige combinatie.
Hierna zijn de koplamunits gespoten, de DSuper5 opgebouwd en gepolijste bumpers geplaatst. Hierna volgde een ML- bodycoating behandeling en een Wax-oyl behandeling van de holle delen en alle plaatwerk.
Het eindresultaat ziet u op de foto's en de eigenaar was zéér content met zijn gekozen kleurencombinatie en het vakwerk wat er verricht was aan zijn wagen.
De wagen is op bijna het dubbele getaxeerd dan de oorspronkelijke waarde.